Integrarea înțelepciunii practice a tratatului ezoteric VIJNANA BHAIRAVA TANTRA în transformarea și spiritualizarea relațiilor noastre cu ceilalți

Integrarea înțelepciunii practice a tratatului ezoteric VIJNANA BHAIRAVA TANTRA în transformarea și spiritualizarea relațiilor noastre cu ceilalți 

– Workshop cu Nicolae Catrina –

Disponibil ca înregistrare

Durata: 3h

Cum să ne armonizăm diferitele relații și interacțiuni pe care le avem cu cei din jurul nostru, cu ființele pe care le iubim, cu prietenii noști, sau cu colegii noștri? Cum să ne elevăm și să ne purificăm aceste relații, cum să realizăm un amplu, chiar radical proces de alchimie emoțională și relațională (într-un cuplu, în familie, într-un grup spiritual etc.), astfel încât relațiile noastre cu ceilalți să devină atât surse de fericire împărtășită, cât și vehicule foarte rapide de desăvârșire spirituală, ba chiar de atingere a iluminării spirituale?

La toate aceste întrebări, și la multe altele, străvechiul tratat Vijnana Bhairava Tantra ne oferă răspunsuri practice mereu actuale și pline de înțelepciune, răspunsuri care sunt de fapt modalități foarte eficiente de acces la experiența Transcendenței Dumnezeiești și de atingere a desăvârșirii spirituale. Aceasta este arta inițiatică prin care aproape orice situație de viață – inclusiv sfera relațiilor noastre cu ceilalți – poate fi valorificată ca o formă particulară de yoga.

În cadrul acestui seminar va fi oferită inițierea într-unul dintre numeroasele procedee ezoterice ale tratatului Vijnana Bhairava Tantra, procedeu având ca obiect relațiile noastre cu ceilalți și integrarea acestora ca o modalitate foarte rapidă de transformare spirituală. În plus, aplicarea constantă și entuziastă a acestui procedeu ezoteric ne va ipostazia totodată în eficienți factori de armonizare a diferitelor comunități umane din care facem parte: relații de cuplu, familie, prieteni, colegi, grupuri spirituale etc.

Această inițiere va include prezentarea cheilor spirituale și a elementelor practice secrete ale acestui procedeu tantric, precum și îndrumarea și ghidarea completă în practica lui, această practică devenind în felul acesta pe deplin accesibilă chiar și începătorilor. Prin participarea la această inițiere spirituală, vă veți putea convinge – pe baza propriilor trăiri și experiențe – de eficiența extraordinară a acestei metode eficiente și universale.

Modul de desfășurare al workshop-ului

❖ Acest eveniment este acum disponibil ca înregistrare audio-video. Duminică, 1 octombrie ora 10:00, vom trimite acelora dintre dumneavoastră, care v-ați înscris și ați achitat taxa de participare, link-ul și parola necesare vizionării înregistrării. Ele vor expira la ora 14:00. Odată trimis link-ul de acces, nu este nici într-un fel responsabilitatea noastră prezența, prezența parțială sau absența dumneavoastră de la respectiva vizionare. Dacă nu primiți mail-ul cu detaliile necesare vizionării până la ora 10:15 este absolut necesar să ne contactați pentru a-l retrimite. Nu uitați să verificați și căsuța de Spam. Dacă nu ne contactați în timp util aveți în vedere faptul că nu va fi prelungit intervalul alocat vizionarii înregistrării și riscați să aveți acces la ea parțial. De asemenea, vă rugăm să nu ne contactați referitor la neprimirea link-ului si a parolei înainte de ora 10:00. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Taxa de participare

100 RON

Modalitatea de plată

   

Plată securizată prin NETOPIA

Taxa de participare nu este returnabila.

Nu permitem înregistrarea audio-video a acestui webinar.

Shopping Cart