Integrarea înțelepciunii practice a tratatului ezoteric VIJNANA BHAIRAVA TANTRA în transformarea și spiritualizarea relațiilor noastre cu ceilalți

Integrarea înțelepciunii practice a tratatului ezoteric VIJNANA BHAIRAVA TANTRA în transformarea și spiritualizarea relațiilor noastre cu ceilalți 

– Workshop cu Nicolae Catrina –

Înregistrarea audio-video a acestui webinar se adresează celor care nu au participat la evenimentul live din 17 decembrie 2022. Cei care s-au înscris la evenimentul de pe 17 decembrie, indiferent cât au vizionat din el și dacă l-au vizionat, pentru a participa la sesiunea de recuperări este necesar să achite 50% din suma inițială. Odată trimis link-ul de acces, nu este nici într-un fel responsabilitatea noastră pentru prezența, prezența parțială sau absența dumneavoastră de la respectivul eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cum să ne armonizăm diferitele relații și interacțiuni pe care le avem cu cei din jurul nostru, cu ființele pe care le iubim, cu prietenii noști, sau cu colegii noștri? Cum să ne elevăm și să ne purificăm aceste relații, cum să realizăm un amplu, chiar radical proces de alchimie emoțională și relațională (într-un cuplu, în familie, într-un grup spiritual etc.), astfel încât relațiile noastre cu ceilalți să devină atât surse de fericire împărtășită, cât și vehicule foarte rapide de desăvârșire spirituală, ba chiar de atingere a iluminării spirituale?

La toate aceste întrebări, și la multe altele, străvechiul tratat Vijnana Bhairava Tantra ne oferă răspunsuri practice mereu actuale și pline de înțelepciune, răspunsuri care sunt de fapt modalități foarte eficiente de acces la experiența Transcendenței Dumnezeiești și de atingere a desăvârșirii spirituale. Aceasta este arta inițiatică prin care aproape orice situație de viață – inclusiv sfera relațiilor noastre cu ceilalți – poate fi valorificată ca o formă particulară de yoga.

În cadrul acestui seminar va fi oferită inițierea într-unul dintre numeroasele procedee ezoterice ale tratatului Vijnana Bhairava Tantra, procedeu având ca obiect relațiile noastre cu ceilalți și integrarea acestora ca o modalitate foarte rapidă de transformare spirituală. În plus, aplicarea constantă și entuziastă a acestui procedeu ezoteric ne va ipostazia totodată în eficienți factori de armonizare a diferitelor comunități umane din care facem parte: relații de cuplu, familie, prieteni, colegi, grupuri spirituale etc.

Această inițiere va include prezentarea cheilor spirituale și a elementelor practice secrete ale acestui procedeu tantric, precum și îndrumarea și ghidarea completă în practica lui, această practică devenind în felul acesta pe deplin accesibilă chiar și începătorilor. Prin participarea la această inițiere spirituală, vă veți putea convinge – pe baza propriilor trăiri și experiențe – de eficiența extraordinară a acestei metode eficiente și universale.

Modul de desfășurare a workshop-ului

❖ Acest eveniment este acum disponibil ca înregistrare audio-video.

❖ Pentru a avea acces la această înregistrare este necesară achitarea donației și trimiterea unui email în care să atașați dovada acestei și să ne precizați ziua și intervalul de 3 ore pe care îl aveți la dispoziție pentru vizionare. Vă rugăm să aveți în vedere că acest interval poate fi stabilit de luni până joi între orele 10:00 – 22:00. Pentru a programa acest interval pentru vizionare este necesar ca donația să se confirme în contul asociației noastre și să fim anunțați cu minim doua zile înainte.

❖ Acest eveniment este realizat în scopuri caritabile și prin urmare participarea este posibilă prin achitarea unei donații de minim 65 lei. Puteți face donația în contul Asociației noastre sau prin Revolut(@selfawakening). La detaliile plății vă rugăm să scrieți doar cuvântul donație. Dacă donația este facută din contul altei pesoane este necesar să ne comunicați aceasta cu toatele detaliile necesare înscrierii dumneavoastră.

ASOCIAȚIA SELF AWAKENING-TREZIREA SINELUI

IBAN: RO69 RZBR 0000 0600 2162 8890

Moneda: RON

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift: RZBRROBU

Nu permitem înregistrarea audio-video a acestui webinar.

Shopping Cart