I Ching

CURS DE INIŢIERE ÎN TRADIŢIA EZOTERICĂ

A I CHING-ULUI

curs online, pe baza înregistrărilor

începând cu 1 mai 2021 – grupa 1
începând cu 1 octombrie 2022 – grupa 2
 • În cadrul acestui curs veţi descoperi – dintr-o perspectivă iniţiatică inedită, care va permite unificarea viziunii tradiţionale a înţelepciunii orientale cu cele mai recente descoperiri ale ştiinţei contemporane referitoare la arhitectura holografică, multidimensională, a universului – una dintre cele mai importante descoperiri spirituale ale umanităţii: sistemul ezoteric al I Ching-ului, veritabilă „maşină a timpului” graţie căreia ne putem proiecta conştient în dimensiunile cele mai profunde ale energiilor temporale. Vă va fi astfel oferită o modalitate fundamentală de ghidare spirituală în orice acţiune cu caracter benefic, pe baza unui cod secret de integrare sincronistică în anumite dimensiuni şi ritmuri temporale subtile, integrare ce va obiectiva, cu anticipaţie, efectele şi “ecourile” respectivelor acţiuni.
 • Pe parcursul acestor lecţii veţi fi inițiaţi, printre altele, în:
 • Tainele rezonanţelor temporale care fac cu putinţă manifestarea misterioaselor fenomene de sincronicitate şi care sunt “încifrate” (sau programate) în aspectele primordiale ale oricărei manifestări, inclusiv în codul secret al vieţii (codul genetic)
 • Geometria sacră a armonicilor energiilor misterioase ale timpului şi „alfabetul” fundamental al celor 64 de simboluri esenţiale care descriu întreaga devenire temporală şi care ne permit descifrarea unei căi directe de revelare a Eternităţii Dumnezeiești, precum şi a Sinelui suprem (Atman) din noi înşine; corelaţii de ordin esoteric şi practic cu alte tradiţii spirituale (Tantra, Kalachakra, Ṣivaismul etc)
 • Înţelegerea, prin intermediul trăirii directe şi concrete, a aşa-numitelor „paradoxuri temporale”, în care trecutul, prezentul şi viitorul se interconectează reciproc, într-o manieră multidimensională
 • Misterele celor 64 de stări esenţiale ale universului, care sunt corelate cu cele 64 de dimensiuni (substraturi) subtile ale energiei timpului
 • Alchimia secretă produsă de integrarea adecvată, cu ajutorul I Ching-ului, în rezonanţele şi armonicile temporale arhetipale ale ciclicităţilor enigmatice care animă atât universul, cât şi fiinţa umana; aplicaţii practice, de natură să producă şi să faciliteze transcenderea timpului-durată şi revelarea gradată în fiinţă a Eternităţii
 • Iniţiere în mecanismele subtile ale emanaţiei şi resorbţiei universului, în vederea revelării în propria noastră fiinţă a Unităţii dumnezeiești, origine primordială şi absolută a intregii creaţii; aplicaţii practice din sfera Alchimiei Erotice Taoiste
 • Modalităţi secrete de integrare şi de cunoaştere profundă, spirituală (transformatoare şi eliberatoare) a mecanismelor oculte ale legii KARMA-ei, graţie integrării în anumite fenomene tainice de sincronicitate care pot să înlocuiască legea rigidă a cauzei şi a efectului cu o „oglindire” multidimensională a armoniei macrocosmice în ființa umană inițiată

Modul de desfășurare a cursului:

 • ❖ Acest curs conține 318 lecții. PRIMUL CURS ESTE GRATUIT! El va fi trimis bonus împreună cu primele patru cursuri.
 • ❖ În primele zile ale lunii vom trimite un mail cu link-urile și parolele celor 4 cursuri alocate fiecărei luni acelor participanți a căror plată a fost confirmată (Notă! Ultima lună de curs conține doar două lecții).
 • ❖ Link-urile expiră în ultima zi a lunii respective.
 • ❖ Dacă, indiferent de motiv, nu primiți cursurile, vă rugăm să ne semnalați aceasta prin e-mail cât mai curând pentru că indiferent de data la care veți solicita aceste cursuri valabilitatea lor va ramâne aceeași (ultima zi a fiecarei luni).
 • ❖ Puteți accesa link-urile ori de câte ori doriți în intervalul lunii respective.
 • ❖ Inițierile în mantra-e din cadrul acestui curs vor fi oferite în taberele și evenimentele spirituale susținute de Nicolae Catrina din țară și din străinătate sau de către instructori avizați în diferite orașe ale Romaniei. Pentru a primi aceste mantra-e este necesar sa aveți în prealabil inițierea în laya yoga. Vă rugăm să ne contactați personal, prin e-mail, în momentul în care se discută în cadrul cursului despre aceste inițieri pentru a vă veni în întâmpinare cu soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
 • ❖ Dacă vă înscrieți la acest curs ulterior datei de începere, vă rugăm să aveți în vedere că este necesar să ajungeți la zi cu vizionarea cursurilor cu restul grupei în intervalul lunii în care v-ați înscris (dacă aceasta este posibil), sau să așteptați începerea unei noi grupe. Acesta nu este un curs susținut individual ci se organizează în grup.
 • ❖ Nu permitem înregistrarea audio-video a acestui curs!

Cât si cum plătesc?

 • ❖ Costul cursului este de 250 lei/lună pentru românii din străinătate sau 175 lei/lună pentru vorbitorii de limba română din România, Ungaria, Republica Moldova.
 • ❖ Pentru plata cursului pe 1 an (12 luni) beneficiați de 4 lecții gratuite (a 13-a lună). Taxa este de 2100 lei (175 lei/lună) sau 3000 lei (250 lei/lună).
 • ❖ Taxa de curs nu este rambursabilă!
 • ❖ Odată înscriși la acest curs, este necesar să achitați taxa de participare pentru luna următoare până la finele lunii în curs. Întârzierea se penalizează cu 50 lei.
 • ❖ Dacă se dorește revizionarea unui curs anterior se plătește taxa de 35 lei.
 • ❖ Dacă alegeți să faceți plata cu cardul de credit/debit (via Netopia), aceasta este procesată instant.
 • ❖ Dacă optați pentru plata prin transfer bancar, este necesar să știți că sumele aferente vor fi folosite în scop caritabil de către asociația noastră Self Awakening – Trezirea sinelui. Vă rugăm să scrieți doar cuvântul DONAȚIE. În caz contrar (dacă scrieți altceva în afară de cuvântul DONAȚIE) suntem nevoiți să vă rambursăm banii minus 5 lei (comisionul bancar aferent tranzacției). Dacă nu doriți să susțineți activitatea noastră caritabilă, vă rugam să folosiți plata cu cardul de credit/debit (via Netopia). De asemenea, în cazul în care alegeți să folosiți această modalitate de plată, vă rugăm să vă asigurați că banii ajung în contul nostru până la finalul lunii în curs. Dacă transferul se face între bănci diferite, acesta poate dura între 1-3 zile lucrătoare. Persoanele care aleg această modalitate de plată (prin transfer bancar), este NECESAR să completeze formularul de înscriere cu toate detaliile necesare și să anexeze dovada de plată în câmpul aferent din formular.  Nu acceptăm transferuri bancare prin Revolut bank!

Modalități de plată

Plata cu cardul (Netopia)

 • ❖ Pentru orice aveți nevoie vă rugăm să ne scrieți pe e-mailul: contact@nicolaecatrina.com
 • ❖ Prin înscrierea la acest curs sunteți de acord cu Termenii și condițiile.
Shopping Cart