INIȚIERE ÎN TRADIȚIA SPIRITUALĂ A ENEAGRAMEI

INIȚIERE ÎN TRADIȚIA SPIRITUALĂ A ENEAGRAMEI

pe baza înregistrărilor de arhivă

cu Nicolae Catrina

Tradiția ezoterică a Eneagramei este una dintre cele mai străvechi sisteme spirituale cunoscute în prezent. Termenul eneagramă provine de la cuvintele grecești ennea (nouă) și gramma (scriere sau desen) și se referă la nouă aspecte fundamentale ale naturii umane, ce sunt revelate în cadrul acestei tradiții și din care derivă cele nouă tipologii comportamentale de bază.

Dincolo de sistemul psihologic foarte complex, destinat înțelegerii profunde a naturii umane, pe care îl oferă, Eneagrama este înainte de toate o cheie esențială care ne poate deschide poarta unei transformări spirituale extraordinare și deosebit de rapide.

Deși metodele speciale de transformare lăuntrică oferite de tradiția Eneagramei cuprind multiple niveluri de complexitate, ele pot fi cu ușurință asimilate și puse în practică. Spre exemplu, veți avea la dispoziție anumite instrumente foarte puternice și eficiente (și, totodată, cu ușurință accesibile) de profundă armonizare lăuntrică, de trezire plenară a sufletului și de transformare spirituală. Tocmai din această cauză, tradiția Eneagramei și-a câștigat la ora actuală o binemeritată recunoaștere pe plan internațional, ea fiind deja acceptată și integrată în numeroase domenii științifice și profesii.

Parcurgând cu atenție aceste seminarii, vă veți putea identifica mai întâi, cu acuratețe, tipologia comportamentală predominantă, pentru a vă putea în felul acesta cunoaște în profunzime natura interioară precum și pentru a putea comunica mult mai armonios și mai profund cu ceilalți. Grație acestei comunicări superioare, veți putea să eliminați sau să vă alchimizați cu ușurință diferitele conflicte și probleme – atât în relațiile de cuplu cât și în alte relații în care sunteți angrenați – aceasta fiind totodată de natură să vă ofere bazele necesare creării unor autentice grupuri spirituale, puternice și armonioase. De asemeni, vă veți putea trezi complet și foarte rapid sufletul (jivatma), aceasta fiind o etapă esențială în procesul revelării Sinelui dumnezeiesc (atman).

Modul de desfășurare al cursului:

❖ În primele zile ale lunii vom trimite un mail cu cele patru link-urile și parolele aferente lunii respective. Ele expiră în ultima zi a lunii respective. Dacă, indiferent de motiv nu primiți cursurile vă rugăm să ne semnalați aceasta prin e-mail cât mai curând pentru că indiferent de data la care veți solicita aceste cursuri valabilitatea lor va ramâne aceeasi (ultima zi a fiecarei luni).

❖ Cursul de eneagramă se bazează pe înregistrările de arhivă ale întâlnirilor live susținute de Nicolae Catrina în București. Calitatea acestor înregistrări nu este una foarte bună.

❖ Cursul propriu-zis conține 15 lecții. El se continuă cu 45 de seminarii.

❖ Costul cursului de eneagramă (15 lecții) este de 1200 ron (tva inclus) pentru plata integrală în avans sau 416 ron (tva inclus) pentru plata efectuată lunar (nota! Ultima lună, cea de-a patra lună de curs, conține doar două lecții!). Dacă optați pentru această modalitate de plată, vă rugăm să aveți în vedere că banii ajung în contul nostru până la finalul lunii în curs. Dacă transferul se face între bănci diferite, acesta poate dura între 1-3 zile lucrătoare. 

Modul de desfășurare al seminariilor:

❖ Seminariile sunt în număr de 45 (44 de lecții și un film).

❖ În primele zile ale lunii, vom trimite un email cu link-urile și parolele aferente lunii respective (4 seminarii).

❖ Taxa de participare pentru cele 45 de seminarii (achitată integral în avans) este de 1920 ron (tva inclus).

❖ În cazul în care se efectueaza plata lunar, taxa de participare este de 250 ron/lună (tva inclus). Dacă optați pentru această modalitate de plată, vă rugăm să aveți în vedere că este necesar să achitați taxa de participare pentru următoarea lună până la sfârșitul lunii în curs.

❖ Dacă vă înscrieți la acest curs ulterior datei de începere, vă rugăm să aveți în vedere că este necesar să ajungeți la zi cu vizionarea cursurilor cu restul grupei în intervalul lunii în care v-ați înscris (dacă aceasta este posibil), sau să așteptați începerea unei noi grupe. Acesta nu este un curs susținut individual ci se organizează în grup.

Nu permitem înregistrarea audio-video a acestui curs.

Cum plătesc?

Curs
    1200 ron/curs integral
    416 ron/lună
Seminarii
    250 ron/luna
    1920 ron/45 seminarii
Dorești să revizionezi/recuperezi un curs?

❖ Dacă doriți să recuperați/revizionați un curs, după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru a ne preciza cursul/cursurile pe care doriți să îl/le primiți și intervalul de o săptămână în care doriți să îl/le audiați.

Prin plata acestui curs sunteți de acord cu Termenii și condițiile.

Vă mulțumim!

Shopping Cart